Поглед
Погледът мой, като вампир скрил се в нощта,
който търси жертва. Да разкъса, да умъртви
тяло, чието не познава. Поглед, озверен от
живота, превърнал се в хищник.
Този поглед, който само нощем излиза и никого
не жали. Душата ми се разкъсва на две между
човек и безсмъртен, то се чуди кое да избере –
безкрайния живот или да продължи като смъртен.
Смъртта на Иисус поразява всички, но дали моята
смърт ще порази някого? Дали душата покрусена
ще поиска болката, или ще избере неволите и
безсмъртието. Безсмъртието, което няма край,
край, който чака всеки смъртен.
© Ледено Сърце All rights reserved.
смърт ще порази някого? Поздрави !!!