29 сент. 2010 г., 16:44

Поглед нагоре 

  Поэзия » Пейзажная
641 0 1

Ръцете ми молят за дъжд,

за свежест и за леден дъх.

Дланите ми лепнат.

И пръстта под мен издъхва,

пресъхнала.

Остави ме, моля те,

под облака

още малко, няколко минути само.

И не ме забравяй,

когато пресъхнала кожата  ми

те чака настръхнала

плахо.

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??