Sep 29, 2010, 4:44 PM

Поглед нагоре 

  Poetry » Landscape
642 0 1

Ръцете ми молят за дъжд,

за свежест и за леден дъх.

Дланите ми лепнат.

И пръстта под мен издъхва,

пресъхнала.

Остави ме, моля те,

под облака

още малко, няколко минути само.

И не ме забравяй,

когато пресъхнала кожата  ми

те чака настръхнала

плахо.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??