6 июн. 2019 г., 11:48

Погледнах Луната в очите 

  Поэзия » Другая
482 0 0

Погледнала Луната в очите.
Стопли ме неземният им цвят.
Усетих лунното привличане.
Долових лунен аромат.

 

И пробола мечтите космически -
поведе ме тя към лунния си свят
и нежност втъка в косите ми
тайно зацелува ме до несвяст.

© Светлана Тодорова Все права защищены

Произведението е включено в:
  1216 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??