Погледнала Луната в очите.
Стопли ме неземният им цвят.
Усетих лунното привличане.
Долових лунен аромат.
И пробола мечтите космически -
поведе ме тя към лунния си свят
и нежност втъка в косите ми
тайно зацелува ме до несвяст.
© Светлана Тодорова Всички права запазени