12 июн. 2008 г., 00:33

Погледни 

  Поэзия
755 0 16

 

Над тебе е раздиплено небето -
осеяно е със безброй звезди.
Една от тях си ти - сърцето ти -
и тихо се усмихва, и шепти...

Пред теб разстилат се полята -
с покълналите нови семена.
Едно от тях си ти – душата ти -
стаило в себе твоята тъга...

Наоколо навсякъде поглеждаш -
във всекиго по малко се откриваш.
Накрай, опитай да се взреш и в себе си,
там... истинският ТИ ли ще се видиш?!



 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??