31 янв. 2019 г., 01:00

Погребан жив 

  Поэзия » Любовная, Философская, Свободный стих
498 1 0

Чýвал съм приказката "погребан жив"
Не разбирах значението до днес
Целия ти свят рухва нищо не е под твои контрол
Всичко което си обичал се отдалечава от теб
И оставаш сам с незнанието какво и защо по дяволите се случва
Погребан с пръст от тежки думи и без капка любов
Чакаш Азрайл да прибере поне душата но и той не идва
И така оставаш между два свята нито мъртъв нито жив

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??