31.01.2019 г., 1:00 ч.

Погребан жив 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
497 1 0

Чýвал съм приказката "погребан жив"
Не разбирах значението до днес
Целия ти свят рухва нищо не е под твои контрол
Всичко което си обичал се отдалечава от теб
И оставаш сам с незнанието какво и защо по дяволите се случва
Погребан с пръст от тежки думи и без капка любов
Чакаш Азрайл да прибере поне душата но и той не идва
И така оставаш между два свята нито мъртъв нито жив

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??