23 окт. 2012 г., 10:44

Погубена любов 

  Поэзия » Любовная
526 0 1

Дойде с разцъфването на лалетата.

Със полъха на пролетта роди се.

На всяка стъпка падаше като хлапетата

и твърде бързо умори се.

 

Крилете ти се счупиха във полет.

Огъна се под силата на вятъра,

замръзна тази първа пролет.

Падна завесата, свърши театъра.

 

Умряла - пак, за да възкръснеш,

днес те погребвам отново.

Сред живите какво ще търсиш,

по-добре да си в гроба.

 

© Кат Кат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??