Oct 23, 2012, 10:44 AM

Погубена любов 

  Poetry » Love
525 0 1

Дойде с разцъфването на лалетата.

Със полъха на пролетта роди се.

На всяка стъпка падаше като хлапетата

и твърде бързо умори се.

 

Крилете ти се счупиха във полет.

Огъна се под силата на вятъра,

замръзна тази първа пролет.

Падна завесата, свърши театъра.

 

Умряла - пак, за да възкръснеш,

днес те погребвам отново.

Сред живите какво ще търсиш,

по-добре да си в гроба.

 

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??