24 дек. 2023 г., 06:31

Пожелание за Коледа и Нова година 

  Поэзия » Другая
563 1 1

Нека се пречистим от греха,

Витлеемската звезда да грее,

да го няма в душите ни страха,

любовта сред нас да надделее,

нека в светло бъдеще да живеем,

злоба, завист и тъга да забравим,

с вяра сред трудностите да успеем,

ближния в беда нека не оставим,

нека Бог ни пази в Новата година,

да има ред и правда, не беззакония,

нека няма войни в нашата родина,

нека живеем здрави и в хармония!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??