24.12.2023 г., 6:31 ч.

Пожелание за Коледа и Нова година 

  Поезия » Друга
552 1 1

Нека се пречистим от греха,

Витлеемската звезда да грее,

да го няма в душите ни страха,

любовта сред нас да надделее,

нека в светло бъдеще да живеем,

злоба, завист и тъга да забравим,

с вяра сред трудностите да успеем,

ближния в беда нека не оставим,

нека Бог ни пази в Новата година,

да има ред и правда, не беззакония,

нека няма войни в нашата родина,

нека живеем здрави и в хармония!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??