21 авг. 2009 г., 10:09

Пожелания за човека 

  Поэзия
993 0 1

Пожелавам

доброта, смях, свобода,

топли прегръдки.

Да се изживяват

емоции, вълнения,

настроения цветни

и адреналин

със сила,

с която се лети и мечтае

със смисъл, за да се подарява

спонтанно

уникална обич

с любов вълшебна.

Весели, специални

моменти да се пазят

в сърцата, мислите, спомените

на човека и да диша

чист въздух.

Да се помнят

звуци, думи, погледи,

сърцебиене, изпотяване

в любовта,

в човечността,

в интимността.

Наздраве!!!

 

 

                                                                                                   Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??