Пожелавам
доброта, смях, свобода,
топли прегръдки.
Да се изживяват
емоции, вълнения,
настроения цветни
и адреналин
със сила,
с която се лети и мечтае
със смисъл, за да се подарява
спонтанно
уникална обич
с любов вълшебна.
Весели, специални
моменти да се пазят
в сърцата, мислите, спомените
на човека и да диша
чист въздух.
Да се помнят
звуци, думи, погледи,
сърцебиене, изпотяване
в любовта,
в човечността,
в интимността.
Наздраве!!!
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени