28 окт. 2008 г., 22:30

Пожелавам си... 

  Поэзия » Любовная
625 0 0
Пожелавам си усмивка от сърце,
дори след години на плач.
Светлината да огрее моето лице,
дори през вечния здрач.
До болка да обичам,
дори между дъжд от омраза.
Истинска да бъда се заричам,
дори сред лица от фалшива гримаса.

© Кики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??