28.10.2008 г., 22:30 ч.

Пожелавам си... 

  Поезия » Любовна
613 0 0
Пожелавам си усмивка от сърце,
дори след години на плач.
Светлината да огрее моето лице,
дори през вечния здрач.
До болка да обичам,
дори между дъжд от омраза.
Истинска да бъда се заричам,
дори сред лица от фалшива гримаса.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??