Oct 28, 2008, 10:30 PM

Пожелавам си... 

  Poetry » Love
623 0 0
Пожелавам си усмивка от сърце,
дори след години на плач.
Светлината да огрее моето лице,
дори през вечния здрач.
До болка да обичам,
дори между дъжд от омраза.
Истинска да бъда се заричам,
дори сред лица от фалшива гримаса.

© Кики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??