18 нояб. 2007 г., 19:45

Покана 

  Поэзия » Любовная
773 0 5

                                                  Покана

                                        Защо с дихание топлиш ръцете си?
                                        По-дълбоко със длани бръкни
                                        от любовта вътре вземи си,
                                        сърцето ми за теб се нажежи.

                                        Влез при обичта ми - разходи се!
                                        Разгледай мисли и мечти,
                                        иди при спомените - разрови се!
                                        Уверено към себе си тръгни.

                                        Влез! Уютно настани се.
                                        Без страх в сърцето остани,
                                        с моите желания стопли се,
                                        а после тихичко ме събуди.

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??