27 мая 2015 г., 23:21

Покров 

  Поэзия » Любовная
261 0 0

                                                                  Покров

 

 

Дъх на цвете!

            Диханно и омайващо!

Цвят червен!... Роза....

 

                                в себе си вплете.

Идеали! Младост! Една любов!

Без мяра... Без поза...

Богове на живота.... Покров!

 

 

Време кармично. И толкова лично.

                                      Драмата спира.

Бодилът мечтите пробива.

Прегръдка--простора се свива.

Топлината прелива.

                  Посоки, посоки, но една

в себе си носят

                  и мъж и жена.

 

 

                                 .....

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??