7 июн. 2013 г., 19:36

Полет 

  Поэзия
742 0 0

Сам сред хора, беден сред богати,                                                                                                            в сърцето буца, хлябът със кора е...                                                                                                     с думи ти не можеш, неразбран си,                                                                                                        хладен вятър що те бутне - паднеш.                                                                                                 Ставаш, спъваш се, залиташ,                                                                                                                          много искаш, малко взимаш,                                                                                                              обръщаш се и спираш,                                                                                                                           какво се случва не разбираш?!...                                                                                                         А все потъваш и потъваш...                                                                                                              спаси се, чуваш ли, отлиташ!                                                                                                                   Там е по-добре, ти не разбираш!                                                                                                       Не искам вече да прозирам,                                                                                                                 а искам като птичка волна                                                                                                                 да ида там горе в небесата,                                                                                                                 при красотата, при душата!!!

© Димитрина Канева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??