Да можех времето да върна,
в деня, когато ти се появи,
с усмивката, която ме прегърна,
с любовта която ме дари.
Да можех в птица
аз да се превърна,
и с времето назад да полетя,
да кацна там, където бяхме двама,
омагьосани от любовта.
Да можех
пак при тебе да се върна,
това е моята мечта.
© Наско кирилов Все права защищены