Jun 8, 2016, 7:59 AM

Полетът на времето 

  Poetry » Love
458 0 0

Да можех времето да върна,

в деня, когато ти се появи,

с усмивката, която ме прегърна,

с любовта която ме дари.

 

Да можех в птица

аз да се превърна,

и с времето назад да полетя,

да кацна там, където бяхме двама,

омагьосани от любовта.

 

Да можех

пак при тебе да се върна,

това е моята мечта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??