8.06.2016 г., 7:59 ч.

Полетът на времето 

  Поезия » Любовна
375 0 0

Да можех времето да върна,

в деня, когато ти се появи,

с усмивката, която ме прегърна,

с любовта която ме дари.

 

Да можех в птица

аз да се превърна,

и с времето назад да полетя,

да кацна там, където бяхме двама,

омагьосани от любовта.

 

Да можех

пак при тебе да се върна,

това е моята мечта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??