25 июн. 2015 г., 18:57  

Правдата 

  Поэзия » Другая
319 0 0

Правдата е слънце, злато,

в доброто в нас тя се корени,

инак затъваме в дълбоко блато,

инак нищо не ще се промени!

 

Затова напред смело -

от блатото да се спасим!

Не с думи, а с дело

света да подобрим!

 

Не сме животни, а сме хора,

искаме слънчевата светлина,

която да сияе в простора,

ние просто искаме човещина!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??