5 янв. 2009 г., 18:45

Полунощ 

  Поэзия
977 0 19

Когато стрелките се срещнат

в дванайстия час на нощта,

очите ни мигом ще блеснат

с гореща любовна искра.

 

Отново със теб ще посрещнем

годината нова пред нас

и устни с любов ще докоснем

във този величествен час.

 

Ще пием на глътки шампанско

с бенгалски огън във ръка,

ще гледаме нощното царство,

окъпано с пъстра заря.

 

Сърцата ще бият неспирно,

потънали в ритъм на валс,

душите ще плуват ефирно

във чест на щастливия час.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??