19 авг. 2015 г., 00:41

Полунощ 

  Поэзия » Любовная
460 0 6
Ах как обичам полунощ!
Принцесата избяга без обувки!
Навярно и се сторих малко лош...
Сега съм жаба търсеща целувки!

Навярно търси огледало тя!
Да го попита колко е красива!
А беше с дълга, сплетена коса...
Дано поне заспи щастлива!

Да можеше и аз да полетя!
Или пък звяр да бях, от мъка омагьсан!
Човек съм! Принцът онемя...
И полунощ е! Тънка като косъм!
 

Емилиан Примов

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??