Aug 19, 2015, 12:41 AM

Полунощ 

  Poetry » Love
443 0 6
Ах как обичам полунощ!
Принцесата избяга без обувки!
Навярно и се сторих малко лош...
Сега съм жаба търсеща целувки!

Навярно търси огледало тя!
Да го попита колко е красива!
А беше с дълга, сплетена коса...
Дано поне заспи щастлива!

Да можеше и аз да полетя!
Или пък звяр да бях, от мъка омагьсан!
Човек съм! Принцът онемя...
И полунощ е! Тънка като косъм!
 

Емилиан Примов

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??