15 нояб. 2016 г., 13:18

Полъх от безкрая 

  Поэзия » Другая
316 0 1

 

На дъщерите ми – Есин и Севил – с обич! 

 

В утрото – под слънцето засмяно –

с поздрав тих посрещам полъх нов –

с листопад и есенна премяна 

Бог ни праща своята любов! 

 

Той ни дава знаците природни 

здраве във снагите да крепим, 

духом – обновени и свободни –

за ИСКРИЦАТА ЛЮБОВ да бдим! 

 

Тя в сърцето се преражда – зная –

и Е цвят от вишна красота –

за да свети ярко във безкрая –

като малка КОЛЕДНА ЗВЕЗДА... 

 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??