На дъщерите ми – Есин и Севил – с обич!
В утрото – под слънцето засмяно –
с поздрав тих посрещам полъх нов –
с листопад и есенна премяна
Бог ни праща своята любов!
Той ни дава знаците природни
здраве във снагите да крепим,
духом – обновени и свободни –
за ИСКРИЦАТА ЛЮБОВ да бдим!
Тя в сърцето се преражда – зная –
и Е цвят от вишна красота –
за да свети ярко във безкрая –
като малка КОЛЕДНА ЗВЕЗДА...
© Айдън Софуев Todos los derechos reservados