26 июн. 2008 г., 14:37

Помниш ли 

  Поэзия
754 0 18

Помниш ли

Ти помниш ли онези планини,

които се оглеждаха в небето

и вятъра, разказващ за съдби,

превърнали следите си във вечност?

Ти помниш ли, че пихме от дъжда,

а после го затворихме във облак,

че сбирахме в очите светлина,

преди нощта за нея пак да дойде?

Ти помниш ли онези езера,

в които се пречистиха душите ни,

задъхания бяг на пролетта,

преборила сезони да ни стигне?

Навярно си забравил, но ела

и с твойте устни моите докосвай,

отминалите дни и любовта

в една целувка днес за тебе нося.

 

 

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??