8 янв. 2008 г., 08:51

Помниш ли... 

  Поэзия » Другая
819 0 4
Помниш ли...
... За Нея ...


"Помниш ли?!" - сърцето пита,
самотно и изпълнено с тъга
и в ъгъла на празната ми стая - свита,
гледайки във нищото мълча.

"Помниш ли?!" - не успях да те запитам.
За теб всичко свърши без една сълза
и сърцето млъкна без да пита:
"Помниш ли предишните лета?!"

"Помниш ли заедно как пяхме?!",
но всичко свърши и сега сама
плача и си спомням как се смяхме,
но няма смях, а болка и тъга.

Сега сама се питам: "Помниш ли?!",
защото това, което беше, няма да се върне.
Мълча и пак се питам: "Помниш ли?!",
но и споменът не иска да се върне...

2007.08.23
15:05 h .
К . С .

© Красимира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??