Помниш ли денят, нашият ден
като два гълъба летяхме
красотата ни следваше в мига
и бяхме плахо щастливи.
Но щастието е от мигове красиви
на порции влиза в сърцето
и там остава да топли душата.
Радвай се всеки миг, всеки час,
че нас ни има в този объркан свят.
А любовта ни разцъфтява и расте
сърцата изпълва с топлина и зов
да не свършват красотите в душата.
О, каква любов, безумно луда
светеща и шепнеща ласка за сърцето.
© Йонка Янкова Все права защищены