8.07.2017 г., 17:58 ч.

Помниш ли ти.... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
369 0 11

Помниш ли денят, нашият ден

като два гълъба летяхме

красотата ни следваше в мига

и бяхме плахо щастливи.

Но щастието е   от мигове красиви

на порции влиза в сърцето

и там остава да топли душата.

Радвай се всеки миг, всеки час,

че нас ни има в този объркан свят.

А любовта ни разцъфтява и расте

сърцата изпълва с топлина и зов

да не свършват красотите в душата.

О, каква любов, безумно луда

светеща и шепнеща ласка за сърцето.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??