26 окт. 2017 г., 01:10

Помня 

  Поэзия » Любовная
967 3 7

Целувките ти помня и очите,
в мигове в които ме съзираш.

Прегръдките ти помня и сълзите,
в нощите в които ме намираш.

Усмивката ти помня и ръцете,
и трепетът с който ме събличаш.

Дъхът ти помня и мечтите,
и ревността с която ме обричаш.

Гласът ти помня и молбите,
и нежността с която ме обичаш.

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??