22 июн. 2006 г., 22:55

Помня те 

  Поэзия
1038 0 3

Помня деня, в който
те видях с други очи.
Помня и деня, в който
в тези очи имаше сълзи.

Тази случаиност
така непривична,
тази потаиност
така хаотична.

Как ме обърка този така
кратък миг на отчаяние.
Как не разбрах този така
скучен свят, пълен с разочарование.

Но нещо вътре в мене крещи, не зная
какво, но тези леснозапалими искри ти
подпали и приюти ме в студената зима,
като скитник, търсещ не кой знае какво, а капка любов.

© Габи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??