22 июл. 2008 г., 11:29

Помогнете... 

  Поэзия
516 0 2
Помогнете...

Вечери -
с необясними мълчаливи крачки.

Утрини -
пълни с главоболия и стресове.

Пътища -
с тръни и кървави белези.

Рахитични дървета
без листа и гнезда...

Слънце -
без топлина и лъчи...

Аз съм сама!
Задушавам се!
Помогнете ми...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??