Помоли ме да остана,
когато войната в сърцето настане,
битката за свобода и независимост,
под сянката на чувства искрени и бурни, като морето.
Помоли ме да остана,
когато камбаните бият отбой
и уж в сърцето любов вече не е останала,
но ти все още имаш "пареща" нужда от мен.
Помоли ме да остана,
когато Луната на небето изгрее цяла,
когато Слънцето огрява зимен ден,
каквото и да се случва... до края на всичките ни животи:
- Помоли ме да остана завинаги до теб!!!
29.11.2007 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены