29.11.2007 г., 8:37 ч.

Помоли ме да остана  

  Поезия » Любовна
803 0 26

Помоли ме да остана,

когато войната в сърцето настане,

битката за свобода и независимост,

под сянката на чувства искрени и бурни, като морето.

Помоли ме да остана,

когато камбаните бият отбой

и уж в сърцето любов вече не е останала,

но ти все още имаш "пареща" нужда от мен.

Помоли ме да остана,

когато  Луната на небето изгрее цяла,

когато Слънцето огрява зимен ден,

каквото и да се случва... до края на всичките ни животи:

- Помоли ме да остана завинаги до теб!!!

 

29.11.2007 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??