Запомни ли частици от очите ми,
които се премрежваха в леглото ти
и тонът, с който казвах ти "обичам те"?
Запомни ли ме? В празни чаршафи самотно ли е?
Не е. Ти сам не си оставал.
Прелистваш каталози от жени,
на които секунди от себе си си давал,
а те на теб - безкрайните си дни.
А ние се убивахме в състезание
коя от тебе повече ще откъсне,
а всъщност все повече от себе си давахме,
знаейки, че нищо в замяна не ще ни върнеш.
Оставям те на тях. Притежавай ги
твоите хиляди жени.
Задръж, каквото съм ти давала,
но поне секунда от мен запомни...
04.05.2009г.
гр. Аринага
© Събина Брайчева Все права защищены
Ще те помни,Човек е...