Jul 17, 2009, 3:35 AM

Поне секунда 

  Poetry » Love
538 0 3

Запомни ли частици от очите ми,

които се премрежваха в леглото ти

и тонът, с който казвах ти "обичам те"?

Запомни ли ме? В празни чаршафи самотно ли е?

 

Не е. Ти сам не си оставал.

Прелистваш каталози от жени,

на които секунди от себе си си давал,

а те на теб - безкрайните си дни.

 

А ние се убивахме в състезание

коя от тебе повече ще откъсне,

а всъщност все повече от себе си давахме,

знаейки, че нищо в замяна не ще ни върнеш.

 

Оставям те на тях. Притежавай ги

твоите хиляди жени.

Задръж, каквото съм ти давала,

но поне секунда от мен запомни...

 

04.05.2009г.

гр. Аринага

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??