27 сент. 2007 г., 19:55

Понеделник Слънце 

  Поэзия
989 0 3

Окъпани във светлина
лежат разпилени
листата
моите мисли
навън под слънцето
изсушени
отминали
оставили след себе си чисто
затова ли
все си мислих
как обичам да се къпя
под слънцето
в небе лъчисто?



24.09.2007г.

© Андромеда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??