Sep 27, 2007, 7:55 PM

Понеделник Слънце 

  Poetry
957 0 3

Окъпани във светлина
лежат разпилени
листата
моите мисли
навън под слънцето
изсушени
отминали
оставили след себе си чисто
затова ли
все си мислих
как обичам да се къпя
под слънцето
в небе лъчисто?



24.09.2007г.

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??