26 нояб. 2017 г., 19:10

ПоНеделнишко 

  Поэзия » Другая
853 6 28

Тази сутрин ме няма,
телефон без обхват,
мислите по пижама,
се преструват че спят.

 

Тази сутрин съм снимка,
телевизор без звук,
с мантия невидимка,
спомен прави напук.

 

Стари болки изважда
развален грамофон.
За закуска изяжда,
паметта ми без стон.

 

И тогава се връщам,
във реалния свят,
всички думи прегръщам
и започва денят.

 

 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??