4 янв. 2009 г., 17:42

* * * Понякога... 

  Поэзия
2063 0 14

                 * * *

                                  На Диян

 

Понякога думите просто

                                            не стигат...

И листът е хлъзгав и...

                                         толкова празен.

Тогава морето с небето се сливат...

Вълните стелят черупки по пясъка...

 

Понякога толкова много ми липсваш...

(Така е само, когато те няма...)

Търся по пясъка нашата истина...

Вълните разбиват в сърцето ми пяна -

 

солената пяна, докоснала струните

на юнското слънце във мойте очи;

солената пяна, погълнала думите -

солената пяна - в очите блести...

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??