18 апр. 2010 г., 19:46

Понякога 

  Поэзия » Любовная
758 0 7

                               Понякога

Понякога ще идвам във съня ти,

за да припомня миналите дни,

а ти не ме гони заради нея,

тя пак ще бъде с теб в деня ти.

Аз просто искам да усетя

какво е чувството да бъда пак със теб.

До тебе тихо ще присядам,

ще галя нежно твоите коси

и ще те гледам  с влюбени очи.

А когато се наситя да те гледам

ще си отида без дори следа от мен.

За да се върна пак в друга вечер

да наблюдавам сладкия ти сън.

И така ще идвам аз във твоя сън прекрасен,

за да мога да живея аз без теб на следващия ден.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??