2 апр. 2022 г., 21:47

Понякога 

  Поэзия
336 0 0

 

 

       Понякога в съня си ще те връщам,

       ще спомням младост и любов щастлива.

       На яве внуците ни ще прегръщам -

       те правят ме и радостна, и жива.

 

       Понякога ще ти се сърдя много

       задето тръгна си без да ме питаш.

       Ти мислеше ли аз дали ще мога

       да нося самотата,що връхлита?

 

       Понякога ще ти говоря

       и ако можеше да чуеш

       и видиш раната,що ми отвори,

       в сърцето ти скръбта ми ще нахлуе.

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??