8 июл. 2009 г., 23:04

Понякога 

  Поэзия » Философская
503 0 0

Понякога е трудно да обичаш
и да гледаш все напред.
Понякога животът те притиска
и нещо все не е наред.

Но погледни детето малко,
то е винаги засмяно.
Погледни небето ясно,
как слънцето се смее.

Усмихни се ти и разбери,
с усмивка всичко лесно върви!

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??