8.07.2009 г., 23:04 ч.

Понякога 

  Поезия » Философска
501 0 0

Понякога е трудно да обичаш
и да гледаш все напред.
Понякога животът те притиска
и нещо все не е наред.

Но погледни детето малко,
то е винаги засмяно.
Погледни небето ясно,
как слънцето се смее.

Усмихни се ти и разбери,
с усмивка всичко лесно върви!

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??