Понякога е много, много трудно
да премълчиш, когато те боли,
когато толкова разочарован си
и смачкани са твоите мечти.
Понякога се иска много сила
да не дадеш ти воля на гнева,
и със достойнство да си тръгнеш,
необръщайки назад глава.
Понякога е много, много трудно
да избършеш своите сълзи,
да вдигнеш гордо пак главата си
и смело своя път да продължиш.
---
огромното ми разочарование от много близък човек
© Анна Дюлгерова Все права защищены
Да, боли, когато е от близък...