Mar 18, 2010, 4:08 PM

Понякога се иска много сила 

  Poetry » Other
1615 0 14

Понякога е много, много трудно

да премълчиш, когато те боли,

когато толкова разочарован си

и смачкани са твоите мечти.

 

 

 

Понякога се иска много сила

да не дадеш ти воля на гнева,

и със достойнство да си тръгнеш,

необръщайки назад глава.

 

 

 

Понякога е много, много трудно

да избършеш своите сълзи,

да вдигнеш гордо пак главата си

и смело своя път да продължиш.

 

---

огромното ми разочарование от много близък човек

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??